Dinnyési parasztudvar az őshonos állatpark és állatsimogató
8000 Dinnyés Kossuth út 5. Magyarország

Csupa csoda programmal vár a Dinnyési parasztudvar az őshonos állatpark és állatsimogató!
Elemér a kisbárány, Berta csacsi, Husi az óriásnyúl, Marcsa a magyartarka, valamint kiscsikók és nagy pacik, kedves szelíd háztáji állatok - és számtalan izgalmas program - várnak minden kis és nagy látogatót gazdaságunkban!

Székesfehérvártól 10 km-re, a Velencei tótól 5 km-re a Madárdal tanösvény mellett a természetvédelmi terület határában található parasztudvarunk. Ideális környezetet nyújt a szabadidő aktív eltöltésére meghitt barátságos környezetben, kedves magyar őshonos háztáji állatokkal. Parasztudvarunk létrehozásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a gyermekek testközelből megismerhessék a magyar őshonos háztáji állatokat, egy hagyományos parasztudvar működését, valamint, hogy egy kis betekintést nyújtsunk a régi életbe, ezzel is hozzájárulva hagyományaink megőrzéséhez. Nagymamák, nagypapák, anyukák és apukák nosztalgiázhatnak nálunk egyet, miközben unokáiknak, gyermekeiknek mesélhetnek gyermekkorukról, az akkori emlékeikről. Gazdaságunkban folyamatosan zajlik az élet! Nem kizárt, hogy látogatóink éppen akkor érkeznek, amikor istálló takarítás, vagy etetés zajlik, esetleg széna, szalma szállítás folyik. És éppen ez gazdaságunk varázsa, hisz az állatokat mindig rendben kell tartani, így mindenki láthatja milyenek is a mindennapok egy ilyen udvarban!

Nyiss Fehérvárra kedvezménykártyával alábbi szolgáltatásaink árából -10% kedvezményt biztosítunk:

1. LOVAGLÁS: a gyerekek barátságos póniainkon, a felnőttek nyugodt lovainkon próbálhatják ki, milyen érzés lovon ülni, miközben a pályán vezetjük körbe őket.

2. ÉLMÉNY TRAKTOR VEZETÉS: Gyerekek utasként, felnőttek vezetőként kipróbálhatják az MTZ traktor vezetését.

3. MESEÖSVÉNY: Nyomozás a tanyán

4. OMNIBUSZOZÁS: Falutúra omnibusszal, az Évszázados gépudvar megtekintésével. A vonattal érkező csoportokat omnibusszal várjuk az vasútállomáson. (minimum 10 fő)

5. KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS (minimum 10 fő)

6. KINCSKERESÉS: ahol az itt lakó állatokkal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel, minden helyes válasz egy újabb nyomhoz vezet, míg el nem jutnak a kincsig, ami fejenként egy csoki (minimum 10 fő)

7. KÖRBEVEZETÉS: A csoport körbevezetése a Dinnyési parasztudvarban, és baromfiudvarunk lakóinak megetetése. (minimum 10 fő)

8. SZÜLINAPI PARTI: A fent említett választott programokkal. (minimum 10 fő)

9. CSAPATÉPÍTŐ: A fent említett választott programokkal,bográcsozási lehetőséggel. A csoportokat előre egyeztetett időpontban egyénileg összeállított programokkal várjuk. Csoportoknak szóló kedvezményes ajánlatunkat minimum 10 főtől lehet igénybe venni. Családokat, ovis, iskolás, nyugdíjas csoportokat, és Mindenkit szeretettel várunk! (minimum 10 fő)


Facebook oldal: https://www.facebook.com/Dinny%C3%A9si-parasztudva...