Agárdi Gyógy- és Termálfürdő - Élmény Neked is!

Kedvezmény: -10%*

Gárdony és Agárd kapcsán az embernek sok minden eszébe juthat: a Velencei-tó körüli kirándulások, strandolás, kenutúrák, az agárdi pálinka, és még számos más családi és szabadidős program. Ám van még egy attrakciója a vidéki kisvárosnak, az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő, mely, időjárástól és évszaktól függetlenül egész évben várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó Vendégeket.

A páratlan környezetben elhelyezkedő többgenerációs egészség-sziget egy igazi családi fürdő: gyógyászat a nagyszülőknek, wellness és szauna a szülőknek, móka és kacagás az egyedülálló Trappolda játszóterén!
A Trappolda egy igazi kalandokkal teli park az Agárdi Fürdőn belül, ahol a fürdőjegy megváltásával térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatásokat a gyerekek 14 éves korig. A játszótér területén szünidőben animátorok foglalkoznak a kicsikkel, ezzel is tehermentesítve a szülőket, nagyszülőket, akik pálmafák árnyékából nézhetik a gyerek játékát.

*A Nyiss Fehérvárra kedvezménykártyával -10% kedvezményt biztosítunk az alap jegyárakból (felnőtt, nyugdíjas, diák, gyerek jegyek).